Najnovšie recenzie zo sekcie Králikárne
- Vcelku kvalitne prevedenie , pre chov jedného zajaca
- Jednoduchá montáž
Králikáreň je dosť vysoká aj pre klasické králiky, aj keď na hornom poschodí nemajú až tak veľa miesta lebo je tam otvor na dolné poschodie. Skladá sa dobre. Návod na zloženie je prehľadný a spojovací materiál dobre označený. Diely sú očíslované tak na návode ako aj na samotnom diele. Pri použití pre klasického králika ale odporúčam spevniť jednotlivé zoskrutkované diely uhlovými spojmi. Keďže výbeh nemá dno odporúčam umiestniť králikáreň na miesto, kde sa nedrží vlhkosť aby drevo nezačalo hniť. Zásuvka na podstielku je síce plastová ale dostatočne podopretá latkami takže by ju králik nemal predupnúť. Zatiaľ je králik malý, tak sa to nestalo ani pri iných plastových zásuvkách, ale pri raste a podopretí len na kraji by sa to mohlo stať.
milé, spratné
Zatiaľ nepoužívaná. Prišla v čiastočnom demonte, ale kľudne ju zvládne zmontovať aj žena. Spojovací materiál a návod pribalený.
Labilný nekvalitný materiál. Jeden diel bol nekompletný musel som dorábať. Upevnenie mriežky nekvalitne spojené. Tiež som musel opravovať.
Super, ako na obrázku.
- produkt pre morčata a zakrsle kraliky
- stredne plemena kralikov sa v tom ani neotoči
- všetko je tenučke to nie je pre kraliky
podvod
Krasna a kvalitna.
- Rozmery
- Natreté bielou farbou
Je to také "hračkárske"
Za málo peňazí, málo muziky
- splnilo moje očakávania
- Krabica bola skvele zabalená,domček sa rýchlo zložil podľa skvelého návodu,rýchlo aj pre laika a zajko je spokojný,má mezonet
Prišlo to v poriadku. Super.
Huka MacHook 3 98x51,5x145 cm
Pridané: 26. októbra 2025
(naposledy upravené 26. októbra 2025)
Zakúpený v Ferex.sk
Ok
S produktom sme spokojný.
material je dost tenki a krehki
Zatiaľ ho mám krátko, tak možno neskôr
- Male
- Robustná, stabilná konštrukcia